Smaken Taarten en mini taarten
Normaal bekleden wij de taarten met suikerpasta. Maar als u het wenst, kunnen wij uw taart ook met marsepein of chocoladepasta bekleden.
Biscuit:
- Biscuit vanille
- Biscuit chocolade
- Biscuit mokka
- Biscuit citroen
- Biscuit sinaasappel
(Onderlaag of tussenlaag:)
- Feuilletine
- Broyage
- Biscuit pistage
- Biscuit coco
- Biscuit amaretti
Sachertorte
Naar eigen wens...
Vullingen
Botercrème:
- Botercrème vanille
- Botercrème chocolade
- Botercrème witte chocolade (Dulce de Leche)
- Botercrème mokka (Baileys)
- Botercrème citroen (Limoncello)
- Botercrème sinaasappel (Grand Marnier / Cointreau)
- Botercrème framboos
- Botercrème aardbei
- Botercrème coco
- Curd citroen
- Abrikozen-, aardbeien-, framboozen-, kersen-, passievruchtmousse,… verse vrucht volgens seizoen
- Zwarte, melk en witte chocolademousse
- Mokka, speculoosmousse
- Tiramisumousse
- Champagnemousse
- Cognac, Grand Marnier, Cointreau, Rhum, Limoncello, Kirsch, Baileys, Dulce de Leche, Batida, Passoa