Tijdens een
verblijf in het buitenland ontdekte ik op een straathoek een
winkel voor taartdecoratie. Ik had meteen mijn nieuwe roeping
gevonden!
Na jaren in de privésector gewerkt te hebben, besloot ik mijn
bureau om te ruilen voor een oven.
Ik heb om te beginnen een cursus taartdecoratie, ontwerpen en
suikerdecoratie in Engeland en in Duitsland gevolgd. Nadien,
heb ik een opleiding brood- en banketbakker voltooid en mijn
diploma behaald.
Natuurlijk heb ik altijd al een voorliefde voor het bakken
gehad. Ik hou van de strikte nauwkeurigheid die het bakken
vereist. Ik ben dol op het mengen van subtiele ingrediënten
die ons een eindproduct met evenwichtige smaken laat
ontdekken. Maar het is de decoratie die ervoor zorgt dat
banketbakken een creatieve dimensie krijgt. En dat is net
hetgeen mij, als voormalig publicitaire tekenaar, nauw aan
het hart ligt.